DRÖMREDSKAPEN & LIVSKALENDRARNA

THE PERFECT PEACE

Som hjälper oss att hitta vår väg mot frid & frihet, vägen Hem.

shoppa verktygen

The Perfect Peace™

The Perfect Peace™ är ett koncept med kärleksfulla och konkreta drömredskap, livskalendrar och fyll-i-böcker som visar vägen Hem och hjälper dig att se vem du är, vem du kan bli och hur du tar dig dit.

Att se vårt unika värde och våra unika passioner. Att ta modiga steg mot våra innersta drömmar och få hjälp med att konkretisera dem så att vi kan göra skillnad med våra unika gåvor och dela med oss till andra. Redskap som leder dig mot frid och frihet mot rädslor och tankar som inte gynnar dig. Konkreta verktyg att följa din dröm, leva i din fulla potential, hitta din väg i livet. En väg som som håller och är ämnad för just dig. Passa på nu under förköpsperioden för extra finfina erbjudanden och för att vara säker på att du får dina exemplar med första upplagan! Att skapa målinriktade och drömmiga kalendrar har legat på Emmelis hjärta länge. Se filmen här intill och hör hennes berättelse om hur och varför de kom till och vad de innehåller.

Pure Grace – Livskalendern

Pure Grace är ett verktyg som hjälper dig att leva i din fulla potential. Den fungerar inte bara som en kalender utan som en slags vägvisare i vart du är på väg och vill vara i livet. Den uppmuntrardig till reflektion, medvetenhet, bön och att följa din livskallelse med dina Gudagivna gåvor som bara du besitter. Den finns i två utföranden En vertikal och en horisontell veckovy, med utrymme för tre månader i varje bok. Plannern är odaterad för att du ska kunna sätta igång med dina drömmar och mål direkt när du vill.

köp
läs mer

Guts & Glory – Projektledaren

Guts & Glory är en kärleksfull projektledare som hjälper dig att komma närmare dina drömmar och mål varje dag. Den har flera sektioner. Daglig planering, checklistor, uppmuntran till dagliga rutiner. Dagens ”pepp”-låt som sätter känslan tillsammans med en strof. Längre bak  finns utrymme för flera projekt, mål och sätt som bryter ner dessa så att de blir lättare att nå. Här utgår vi i från SMART-metoden. Till sist är en uppmuntran till att göra ”RAKs” dvs. Random Acts of Kindness. Små enkla tips på hur du kan göra skillnad för någon annan och dig själv dagligen.

köp
läs mer

Truly Blessed – Bön- & tacksamhetsbok

En tacksamhetsbok som hjälper dig att se allt det fina du har runt dig. Genom att på morgonen sätta intentionen för dagen och på kvälllen se på vad som varit, och fundera över vad du mest ser fram emot under morgondagen. Boken innehåller stärkande och uppmuntrande ord, frågor, uppmuntran till bön samt inspirerande bilder.

köp
läs mer

Brilliant Notes – Skiss- & anteckningsbok

Till sist ville vi skapa en inspirerande skiss- och anteckningsbok som kompletterar de böcker ovan. Den är till för dig att skriva ner dina idéer, tankar och drömmar. När du är på intressant undervisning eller vill anteckna något som du vill kunna gå tillbaka till. Den har en innehållssida som gör det lättare för dig att gå tillbaka och se vart du skrivit vad. Första delen är linjerad medan andra delen är med punkter, så att du skan skriva eller rita, eller föra en bullet journal. Boken är dessutom fylld med uppmuntrande ord och inspirerande bilder som hjälper dig att sätta känslan för din vardag.

köp
läs mer

Läderpärm till böckerna

För ännu mer flexibiltet och hållbarhet. Har vi tagit fram skräddarsydda läderpärmar som har plats för upp till fyra böcker samtidigt. Du fyller den med de böcker du behöver just nu och byter ut en och en allteftersom du gjort slut på en och/eller behovet ändras. Slitstarka i skinn blir pärmen än vackrare med en tids användning och du behöver bara köpa den en gång. Den har plats för penna och två nätta fickor, bokmärke och gummiband som håller böckerna samman och håller ihop pärmen. (Bilden är en prototyp, förbättringar har gjorts till slutprodukten som nu finns till reducerat förköpspris.)

köp läderpärmen

VILKEN KOMBINATION VÄLJER DU?

Vi har plockat ihop några smarta och generösa paket och kombinationer, där du kan välja produkter utifrån dina unika behovs just nu. Bli en av de första som håller The Perfect Peace™ i din hand.

The Collection
The Perfect Peace 4 valfria med läderpärm

Läderpärm + 4 valfria böcker

PAKETPRIS 995 kr
VÄRDE 1200 kr

köp
Läderpärm + 2
The Perfect Peace 2 valfria med läderpärm

Läderpärm + 2 valfria böcker

PAKETPRIS 750 kr
VÄRDE 850 kr

köp
4 böcker

4 Valfria böcker

PAKETPRIS 550 kr
VÄRDE 680 kr

köp
1 bok

1 Valfri bok

STYCKPRIS 169 kr

 

köp
Vi ser fram emot att få börja planera framtiden med dig, spännande tider väntar! Med Frid & Kärlek, Emmeli
Perfect Peace EA Design

Rör inte min syster! Ditt köp gör skillnad!

För varje såld bok i serien the Perfect Peace™ skänker vi 10% av försäljningen.
Love and Hope är en svensk hjälporganisation som arbetar mot barnsexhandel, med verksamhet i Sydostasien. De arbetar utifrån en kristen värdegrund som bygger på alla människors lika värde.  I projektländerna arbetar man både med att förebygga att barn hamnar i sexhandel och med att rädda och hjälpa de barn som redan sålts. Genom att köpa dessa produkter hjälper vi inte bara oss själva utan också andra. ❤️ 

KÄRLEK

Kärlek från några av de första som testat The Perfect Peace™

Kalenderdelen var bäst, tycker jag. Gillar den vertikala, bra med fm och em. Tänker att den skulle passa människor med ett kreativt sinnelag… Det är en kalender med tyngd. Du skulle komma på en kvinnofrukost till vår kyrka! Får jag föreslå dig? Jag rekommenderar redan dina produkter och kommer fortsätta med det!
– Sofia –

För mig blir allt nytt. Jag har knappt aldrig haft en kalender alls så jag ser fram emot att bli strukturerad. Älskar konceptet som blir fritt, skräddarsytt och känslosamt. Materialet är superfint, fräscht och elegant. Något man gärna ger bort som gåva. För mig måste en kalender vara intressant annars glömmer jag bort att den finns och tar upp telefonen ist. Den här plannern är intressant och 3 månader är perfekt, att man sedan kan skräddarsy sin planner med kompletterande delar är briljant.

Jag vill ha min drömplanner för att ta mig fram och nå mina delmål och då behövs en ny kalender efter 3 månader. Jag gillar också att den är odaterad för att kunna ta en paus när det behövs och då jag gärna vill lämna den som gåva till ett par av mina vänner och då kan det behövas lite tid för att de ska våga ge sig på den och börja drömma fritt. Det kan vara ett stort steg om man känner sig fast i ngt gammalt som skaver.

Gillar man listor skulle jag slå ett slag för vertikal, jag tror nog att jag föredrar vertikal också då jag inte skriver så mycket men ändå vill ha koll. Gillar att inledningen återkommer var tredje månad. Då det är bra att sätta sig ner en stund och reflektera över vad man åstadkommit under förra perioden och blicka framåt för att inte köra fast i ngt gammalt mönster. Framförallt uppskattar att den är fin, tanken bakom och att du leder oss fram i drömmar som man knappt vågar säga högt.
– Christine C –

Välarbetat!

Snyggt formgiven och gillar öppen rygg. Bra med en lite mindre kalender, som man kan komplettera med ytterligare. Att man kan strukturera upp vad man vill fokusera på och bra med reflektion!
 
Gillar den andliga biten. Älskar att den vävs in i vardagen som en självklar bit i livet!! Något som är unikt för din planerare!
 
Väl genomtänkt och snygg kalender med plats för drömmar!
– Linnéa N –

Så väl genomtänkt och proffsigt gjort med ett underbart namn! Färgerna var jättefina, känslan var mjuk och lyxig, jättesnyggt med öppen rygg. 3 månader kan nog vara bra, då har man lagom framförhållning och lätt att se tillbaka på. Jättebra med odaterad då kan man börja när man vill. Jag tycker horisontell är bäst, det är lättare att skriva och så blir det inte så korta rader.

Det är helt underbart att du har med bibelord och så fina sånger, hela en är underbar. De kommer att få vara till välsignelse för många!
– Therese – 

Materialet är fantastiskt, enkelt och fint. Gillar att den är odaterad, då blir den tidlös och kravlös. Jag som är ”prestationsorienterad ut i fingerspetsarna” behöver nog ett odaterat exemplar. Jag kommer fylla i den regelbundet ändå. Jag är stresskänslig och därmed rädd att materialet upplevs som ett av alla krav på den dagliga todo-listan snarare än ett verktyg i min personliga andakt, om den skulle dateras. Vertikal, trots att jag gillar att skriva så vill jag vara kortfattad i en planering. Räcker med att få plats m tid och rum.

Allt är ju så bra men jag gillar speciellt ”fokusera”, ”generositet”, ”hjärtat” och ”oro” äh allt är ju kanonbra! Lagom. Det nödvändiga är med. Ett generellt material som blir såå ruggigt personligt.
Emmeli detta materialet är ett välsignat material. Fantastiskt, ett verktyg som hjälper mej i min personliga utveckling på alla plan. Peppande och enkelt att använda. Jag är så inspirerad. Perfekt som presenter också.
– Pauline – 

Konceptet känns professionellt & helt rätt för den tid vi har nu!! Bra tydligt namn som förmedlar det som produkten vill. Lättläst & bra text, snyggt!!! Tycker det är bra med två varianter på veckokalendern! Likaså tycker jag om att inledningen återkommer var tredje månad. Tror vi utvärderar, omvärderar och reflekterar lite för lite till mans. Lätt man kör på i samma hjulspår & tror man ska få till en förändring,.

Älskar Bibelord & Peppet!! Att det är ett helhetstänkande kring vårt mående, de olika bitarna som vi kan påverka & sortera. Att den är så professionellt utformad.
 
Proffsig hjälp för att stanna upp, drömma reflektera & med spänning se framåt på vad livet har för oss var & en!
– Kristin B –

De ger en känsla av lugn och ro, det ger en överblick av livet.
Helheten ger ett professionellt intryck! Allt går ihop och det finns en röd tråd. Jag tycker det är viktigt att få en överblick över hela livet, inte bara aktiviteter – precis som din kalender ger möjlighet till. Efter varje tremånaders period kan man även mentalt göra ett bokslut vilket är bra. Och en nystart inför nästa. Föredrar horisontell veckovy. 

Mest uppskattade jag att reflektera över alla ”tårtbitarna” i ens liv och att tänka ut hur man skulle vilja förändra den fördelningen. Så lärorikt! Perfekt balans på innehållet.
En professionell, inspirerande och smart utformad kalender som lyfter vardagen till nya höjder!
– Rebecka N – 
 
En fantastisk produkt, så välarbetad och genomtänkt. Jättebra namn, det får ju fram det du vill förmedla om att Gud endast har den perfekta friden. Tror vi behöver redskap för att hitta rätt fokus och för att kunna prioritera vår tid och våra val rätt i vår relation till Gud. Jag gillar alla böckerna i The Perfect Peace och kan tänka mig att alla delar kommer kunna ha en funktion i mitt liv förr eller senare.

– Anna-Carin –
 

Konceptet känns bra och genomtänkt. Uppskattar att det finns gott om plats vid kalenderdelen. Gillar att den är uppdelad i tre månader i taget, bra och annorlunda vilket är bra! Föredrar den horisontella! Det jag uppskattar mest med dem är bibelorden och veckans fokus, generositet och hjärtat. Det handlar inte så mycket om mig!
– Josefine –

 

Min spontana reaktion och känsla är att dom är väldigt fina och användbara. Jag tycker jättemkt om namnet. Lite ovant att den är uppdelad i tre månader men har ju sina fördelar. För mig spelar det ingen roll om den är odaterad men bra att det finns plats för att skriva i vilken vecka det är. Det jag uppskattar mest är möjligheten som ges till reflektion.

Kreativ nytänkande design med uppmuntrande kristet budskap.
– Susanna –

Toppen! Äntligen! Vad roligt! Jag vill ha! 🙂 De är Jättefina och genomtänkta. Kommer inte på något som kan förbättras. Viktigt med tydligt veckouppslag. Gillar verkligen punkterna 1-3 ovanför varje dag på den vertikala kalendern! Bra för att få koll och en liten att-göra-lista för dagen. bra blandning och bra innehåll.

3 månader är bra på ett sätt eftersom det blir en ”nystart”, nytt fokus var tredje månad. Lite jobbigt på ett sätt eftersom man är van vid att ha ett helt år samt att man ibland vill planera långt i förväg. Föredrar att den är odaterad! Jättekul. Då kan man börja skriva när man vill och så är det roligt att man får skriva i siffrorna själv! Uppskattade drömsidorna med mål mm. Riktigt bra! Och så gillade jag upplägget på den vertikala veckovyn.

Väl genomtänka och vackra böcker, både på utsidan och insidan. Ger mer struktur och tydlighet i livet.
Är jätteglad för att du vågar agera på det du drömmer om, för det här är du riktigt riktigt bra på! 💕
– Michaela –
 

 

Inspirerande! Omfattande, jag behöver ta mig tid.
Fint och genomarbetat. Passar den som vill ha lite ordning och lugnt intryck eftersom den är mer minimalistisk, stilren stil. Båda veckovyerna är fina och funktionella!
Bästa var att få bibelord och andra uppmuntrande ord på varie sida.
Älskar den andliga inriktningen!
– Linnea F –
Oerhört proffsigt, vacker design, skön känsla i papprena. Älskar textinnehållet!
Jag tycker det är jättebra att man tänker kring vad som är viktigast i livet och funderar över vad man lägger sin tid på.
Gillar blandningen och att plannern har rätt grund nämligen den kristna tron och det känns jättebra! Jag ser dem som en god investering i mig själv och mitt liv.
Det här är en planner som hjälper dig att fokusera på vad som är viktigt i livet. Den hjälper dig att strukturera ditt liv. Den förmedlar att du är betydelsefull och älskad och att du har en viktig uppgift att hjälpa andra med dina gåvor.
– Rebecca –

FÅ VÅRT INSPIRERANDE PEPP-BREV!

Få brev om frid, frihet och att hitta vägen Hem. Alltifrån planeringstips, faithfullness, personlig utveckling, musik, behind the scenes, personlig reflektion, tips på undervisning och poddar. Samt ett och annat erbjudande. Bara till dig som prenumererar.  💌🎁 💝 

Följ gärna The Perfect Peace™ kanaler
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google